Over Renate

Na bijna 20 jaar ervaring in de reisbranche op zowel een ‘stenen’ reisbureau als voor een ‘online’ reisbureau, vind ik het nu tijd dat iedereen kan profiteren van mijn kennis! Begin 2018 heb ik de stap gezet om mij aan te sluiten bij Personal Touch Travel om als zelfstandig reisadviseur voor mijzelf te beginnen.

Mijn eigen topbestemmingen
In de ruim 20 jaar heb ik vele reizen mogen maken zowel voor mijn werk als privé. Door de jaren heen heb ik mogen rondreizen om de wereld te verkennen doormiddel van rondreizen, kamperen, wintersport, citytrips en zonvakanties. Een kleine greep van de landen die ik heb bezocht zijn
Mexico, Verenigde Staten, Thailand, Egypte, Israël, Cyprus, Griekenland, Frankrijk (incl. Disneyland Parijs), Italië, Spanje (incl. Canarische Eilanden), Portugal, Duitsland, Engeland, België maar ook ons eigen Nederland. De wereld is mijn werkplek!

Voor alle soorten vakanties/reizen kunnen jullie bij mij terecht; zonvakanties, verre reizen, stedenreizen, autovakanties, rondreizen etc. etc. Als Zelfstandig Reisadviseur denk ik graag met je mee. Aan de hand van jouw wensen stel ik een reisvoorstel samen.

Op afspraak kom ik bij je thuis, op kantoor of andere gewenste locatie. Voor je weekendje weg tot complete wereldreis en van low budget tot luxe reizen. Samen kijken we naar de mogelijkheden die passen binnen jullie wensen én jullie budget. Zo streef ik ernaar om elke reis een ‘Personal Touch’ te geven.

Wanneer jullie via mij een reis boeken, hebben jullie de zekerheid en garanties van een regulier reisbureau. Ik, als zelfstandig reisadviseur, ben aangesloten bij Personal Touch Travel.

Personal Touch Travel maakt de afspraken met de touroperators, reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen, autohuurbedrijven ect., maar daarnaast is Personal Touch Travel ook aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Kortom: Alles is dus goed geregeld!

Durven jullie het aan? Jullie kunnen mij bellen, WhatsAppen of e-mailen.
Ik kom graag bij jullie langs, thuis of op kantoor, wanneer het jullie uitkomt en dit zonder extra kosten! Liever de wensen via mail of telefoon bespreken dan kan dat ook, natuurlijk!

Ik kijk met belangstelling uit naar je reisplannen, laat mij je gids zijn!