Rondreizen

Dit jaar geen siësta aan de Spaanse kust maar het avontuur tegemoet? Kies voor een rondreis en leer in een relatief korte tijd een land of streek goed kennen. Alles is voor je geregeld, van het vliegticket, het verblijf tot de beste route voor je rondreis. Sluit een avontuurlijke rondreis volimpressies af met een aantal rustige stranddagen.

Groepsrondreis of een privé rondreis?
Een groepsreis is niet voor iedereen weg gelegd, de één gaat liever op een individuele rondreis, terwijl de ander graag met een Nederlandssprekende reisleiding en andere Nederlandssprekende reizigers op vakantie gaat. Soms is het gezelschap internationaal. Afhankelijk van de bestemming van uw groepsreis is de groepsgrootte groter of kleiner. Vaak gaan er minimaal 10 en maximaal 30 reizigers mee op een groepsrondreis. Veel groepsrondreizen worden begeleid door een ervaren Nederlandssprekende reisleiding. De reisleiding is vaak woonachting in de landen zelf en kennen de steden uit hun hoofd.

Vrijheid tijdens een privé rondreis
De wereld ontdekken, iedereen doet het op zijn eigen manier. De één rijdt tijdens een individuele rondreis het liefst in een eigen huurauto, om de maximale vrijheid van een vakantie te ervaren. Een ander vindt het prettig om tijdens een privéreis gereden te worden door een ervaren gids/ chauffeur die de bestemming als zijn broekzak kent.

Want wat is er nou fijner dan op rondreis te gaan, wetende dat alles voor u geregeld is?